انواع بازار هاي مالي براي سرمايه گذاري و آموزش تريد
يكي از دلايل گرايش مردم به سمت بازارهاي سرمايه، خريد و فروش انواع سهام و حتي ارز ديجيتال و به سمت آموزش تريد است. اين كار باعث شده تا وجوه آن ها تا جايي كه ممكن است بالا رود. بازارهاي سرمايه در انواعي نظير بورس، تبادلات بين الملل يا فاركس و بازار ارز ديجيتال (كريپتو) خلاصه مي شود. در واقع بازارهاي سرمايه گذاري به شما كمك مي كند تا هزينه هاي روزمره را پس انداز كنيد و به عنوان يك واسطه در بين فروشندگان و خريداران فعاليت هاي خود را انجام دهيد. بازار سرمايه مكاني است كه خريداران و فروشندگان در آن به تجارت (خريد/فروش) اوراق بهادار مالي مانند اوراق قرضه، سهام و غيره مي پردازند. معامله توسط شركت كنندگاني مانند افراد و موسسات انجام مي شود. همچنين مي توان اضافه كرد كه بازار سرمايه بيشتر در اوراق بهادار آن هم به صورت بلندمدت معامله مي شود. بزرگي بازارهاي سرمايه يك كشور به طور مستقيم با اندازه اقتصاد آن كشور در ارتباط است، به اين معني كه هر چه اقتصاد رشد كند، توانايي بهبود وضعيت انواع بازار سرمايه بيشتر مي شود.
آموزش تريد در بازار بورس
بازار بورس فعاليت خود را از قرن پانزدهم ميلادي با رشد صنايع و نياز به داد و ستد اوراق و اسناد مالكيت شركت ها آغاز كرد. اين بازار اولين بار در مجاورت منزل اشراف زاده اي بلژيكي بنام واندر بورس تشكيل شد و اسم وي بر اين بازار ناميده شد. آموزش تريد در بازار بورس چه نقشي دارد، بازار بورس بازاري است كه سهام، كالاها و مواردي از اين قبيل براي خريد و فروش و سرمايه گذاري استفاده مي شوند. وارد شدن به اين بازار براي دو گروه از افراد نظير سرمايه گذاران و شركت ها مزيت هاي منحصر فردي دارد. شركت ها و موسسات با ورود به بورس، ابتدا بايد آموزش بورس را بدانيد و بعد، از پرداخت ماليات معاف مي شوند. در اين ميان اخذ وام نيز يكي از مزيت هايي است كه اين شركت ها مي توانند از تسهيلات بانكي و ساير ابزارهاي تامين مالي استفاده كنند. از طرفي اعتبار از بازارهاي مالي داخلي و خارجي براي اين گروه از شركت ها و موسسات افزايش مي يابد و آن ها قادر خواهند بود سهام خود را در سطح بين المللي توسعه دهند.
افرادي كه وارد بازار بورس شده اند در دو گروه قرار مي گيرند، يكي از آن ها سرمايه گذاراني هستند كه سهام را خريد و فروش كرده و از آن سود بدست مي آورند. گروه ديگر اشخاصي اند كه با اين بازار تحت عنوان بورس كالا فعاليت مي كنند. به عنوان مثال شخصي در بورس كالايي را انتخاب مي كند، در اين لحظه تصميم مي گيرد خريد را همان موقع انجام دهد كه به آن اسپات مي گويند يا اينكه كالا را پيش خريد نمايد كه آن بورس آتي ناميده مي شود. در اين روش، فرد كالاي پيش خريد شده را در زماني كه مشخص شده، دريافت مي كند. نوع ديگري از بازار بورس، خريد و فروش سهام يا همان اوراق بهادار است كه در دو حالت به فرد سود مي دهد. عده اي با خريد سهام در زمان صحيح و تشخيص نوسانات احتمالي، به سود مي رسند. نوع ديگر سودهي از مجموع سود سهام شركت ها مي باشد كه منجر به تقسيم بين سهامداران مي شود.
آموزش تريد در بازار فاركس
يكي از مواردي كه در آموزش تريد مورد نياز است، آشنايي با فاركس است. بازار تبادلات بين الملل يا همان فاركس به تبادل ارز مي پردازد و اين بخش در زبان انگليسي Forighn Exchange ناميده مي شود. اين بازار در ابتدا ميان بانك ها و افراد انجام مي شد، به عنوان مثال تبادل دلار بين مردم و بانك ها شكل مي گرفت اما بعدها شرايط به گونه اي مهيا شد كه سرمايه داران كوچك و تريدرها هم بتوانند از اين بازار سود بدست آورند. با انجام اينكار اعداد كوچكتري وارد عرصه تجارت مي شوند و مديريت هزينه ها راحت تر شده است